Tankekors

To vers fra Apgj 16,9-10 er igjen blitt levende for oss:
Om natten hadde Paulus et syn. Han så en makedonier som sto og kalte på ham og ba: «Kom over til Makedonia og hjelp oss!» Da han hadde hatt dette synet, forsøkte vi straks å komme til Makedonia, for vi skjønte at Gud hadde kalt oss til å forkynne evangeliet der.
Vi har fått begynne på vår tredje periode i Øst-Afrika. Gled deg med oss!

mandag 9. august 2010

Hjemme igjen

Overskriften kan kanskje virke underlig for noen, men for oss er det en realitet: Vi er hjemme igjen i Øst-Afrika!Her er vi samlet foran det nye hjemmet vårt i Nairobi.

Flyttetid er alltid travelt, og vi liker det ikke! Likevel - når vi ser tilbake på alt strevet - så er vi glade og takknemlige for å være ute på misjonsmarken igjen. Vi liker heller ikke avskjeder, men ble flere ganger overrasket over hvor mange som bryr seg om oss og ville ønske oss lykke til i en ny tjeneste i Kenya. Det være seg fest på Lye, Bore og flere private festligheter. Og fest er da gøy selv om det er vemodig å ta farvel med kjente og kjære.

Det er underlig å tenke på hvor godt Herren legger til rette med mange ting som vi går og bekymrer oss over: Huset vårt på Lye er leid ut for begge årene vi har sagt ja til å være her i Kenya. Bilen har vi fått avskiltet og satt i en garasje. Vi syntes den var for god til å kvitte oss med. Ikke minst er vi svært takknemlige for all god støtte og hjelp vi fikk i sluttfasen. Takk til alle og enhver som har bidratt!

Så på bryllupsdagen vår satt vi for det meste på flyet via Amsterdam til Nairobi. Dagen derpå ble det feiring på etiopisk restaurant i Nairobi. Herlig!

3 kommentarer:

 1. margrete kiplesund31. august 2010 kl. 09:31

  Hei folkens! Så koselig å se dere igjen! Kjenner litt på misunnelse her.... Skulle gjerne vært der en tur ja :) Håper dere får en flott tid i Kenya/Tanzania. Stor klem fra Margrete og Ole Johan

  SvarSlett
 2. A man may hap to bring home with him what makes him weep. Who is to know that his home is dearer to all? For every person! What do you think? Share your opinion. And please add your comment about interesting news https://tuko.co.ke/163625-love-huts.html "Why this fathers build love huts for their daughters is a shock" Write a few comments.
  SvarSlett
 3. Hi blog guests! Please help me! I want to visit your country, but I am concerned about the unrest read about in the news. Now I read an article that attacked the rebels in the Congo in the drivers! Several trucks burned. Is it dangerous to go to the Congo? Often it happens to you? Article about attacks on news site https://tuko.co.ke/

  SvarSlett