Tankekors

To vers fra Apgj 16,9-10 er igjen blitt levende for oss:
Om natten hadde Paulus et syn. Han så en makedonier som sto og kalte på ham og ba: «Kom over til Makedonia og hjelp oss!» Da han hadde hatt dette synet, forsøkte vi straks å komme til Makedonia, for vi skjønte at Gud hadde kalt oss til å forkynne evangeliet der.
Vi har fått begynne på vår tredje periode i Øst-Afrika. Gled deg med oss!

fredag 20. august 2010

Ny start i Kenya (I)

Alle i familien har fått nye klasser og nytt arbeid denne høsten. Det er mye spenning knyttet til det!

Høsten er tid for en ny start. Etter å ha flyttet inn i nytt hus i Nairobi har vi blitt litt kjent med nye naboer. Det hjalp jo litt at vi kjente noen av de fra før:)

Den norske skolen i Nairobi heter "Norwegian Community School" - oftest forkortet til NCS. Det er en fådelt skole med bare 3 klasser; en for 1. trinn; en for 2.-4. trinn, og en for mellomtrinnet (5.-7. trinn). Så nå er Renate, Joakim og Tomas i samme klasse, sammen med 4 andre. Her er hele skolen samlet på første skoledag, som var 10 august:

Denne dagen var også en ekstra stor dag for Joakim og Renate, som ble 10 år! Det ble ballonger og fest om ettermiddagen med alle i klassen, pluss noen små sjarmører som bor på tomta.


Kamilla begynte også på amerikansk high-school samme dag, på West Nairobi School (WNS). Det blir spesielt mye nytt for henne og de andre tre norske ungdommene på WNS. De har 7 timer til dagen og mer lekser enn vanlig i Norge.

Margunn fortsetter som lærer også her i Kenya. Hun har en norsktime hver dag for de på WNS, i tillegg til noen timer på NCS. Den som skal reise mest er nok Geir Tore, som skal pendle mye til Pokot, som ligger nord-vest i Kenya, der han bl a skal undervise på Kapenguria Bibelsenter.

2 kommentarer:

  1. Så spennande!! Kjempegildt å følge med dokke fortsatt, sjøl om det ikkje e på Bore :) Her er alt bra, ungane begynne å kome inn i skulen igjen, og me vaksne heng med i svingane så godt som me kan. Neste helg er det UG-weekend te Talgje :)
    Lykke te!!

    SvarSlett